Tavoitteemme on auttaa jokaista lasta kasvattamaan omat siipensä ja juurensa juuri hänelle sopivalla tavalla. Haluamme tarjota lapselle kiireettömän, iloisen ja hyvän arkipäivän, jonka aikana hänellä on mahdollisuus oppia itse tehden ja tutkien.

Toimintamme kulmakivinä ovat pienryhmätoiminta ja aktiivinen kasvatuskumppanuus perheiden kanssa. Painotamme lapsen ja aikuisen välistä vuorovaikutusta ja lapsen aitoa kohtaamista. Tärkeää lapselle on arkitoimiemme ja asioiden kuvittaminen (kuvien käyttö). Toimintaamme kuuluu kiireetön leikki ja projektiluontoinen maailman ja ympäristön tutkiminen.  Arkeemme kuuluu aktiivinen liikkuminen ja lähiluonnon hyödyntäminen. Kuukausittaisissa lastenkokouksissa lapset saavat itse osallistua päiväkodin arjen suunnitteluun ja toteutukseen. Joka viikko Satusiivessä pidetään maksuton englannin kielikerho, jossa lapset oppivat englantia laulujen, lorujen ja satujen kautta.

”Niin ja haluan vielä erikseen mainita, että henkilökuntanne on upeaa. Aivan vavisuttavan hienoa lapsen kohtaamista. Ihanaa ymmärrystä ja joustamista, vaikka tullaan hakemaan lasta kesken kaiken ohjelman, lepohetken, ruuan, tms. Meidän Aatos sanoi mummille, että kun minua aamulla joskus itketti päiväkodissa, niin se ei yhtään haitannut, kun tätit on niin hirveän hyviä lohduttamaan. Ja joka ikinen päivä Aatos on sanonut hoitopäivän jälkeen, että oli tosi mukava päivä.

Niin, että kiitos. :)”
äiti Ulla